Інтегроване заняття “Цікаві історії від горобчика”

✅ Особливістю сучасних знань є їх інтеграція. У дітей досить рано з’являється свій “образ світу” і цілісність сприймання довкілля. І саме інтегровані заняття “вмикають” активні дійові сили дитини та розвивають внутрішній потенціал.
🐦🐦🐦 “Про все потрішки” мали можливість дізнатися вихованці студії раннього розвитку “Ластів’ята” Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради на інтегрованому занятті “Цікаві історії від горобчика”. Діти познайомилися із способом життя дрібного птаства у природі, послухали аудіоказку “Пісня горобця”, порахували горошини та виконали пальчикову гімнастику, використовуючи природній матеріал, а саме горішок.
♦️ Час для гри, розваг, спостереження, самостійного спілкування промайнув дуже швидко…З’явилася можливість для творчості та самовираження. Виконуючи роботу “Валентинка для України” малюки вчилися компонувати паперове серце у жовто-блакитних кольорах та самостійно створювали прекрасне.
💙💛 Нехай “валентинки”, виготовлені дитячими руками, зігріють душі і серця наших захисників. А птахи, які є символом позитивних змін, принесуть на своїх крилах звістку про перемогу, мир та спокій в Україні.