«Олімпійський екомодуль»

Здорове харчування та фізичні навантаження є запорукою здорового способу життя, яке забезпечує нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров‘я та попереджає розвиток захворювань. З метою виховання дбайливого ставлення до здорового харчування, підвищенню інтересу до заняття фізичної культури і спорту, в рамках Тижня агрономії було проведено спільний захід «Олімпійський екомодуль». Організатори – Волинський обласний еколого-натуралістичний центр Волинської обласної ради та відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області провели захід для ліцеїстів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.
З вітальним словом до учасників звернулися:
▪️Володимир Пшибельський, заступник директора з навчально-методичної роботи ВОЕНЦ;
▪️Олександр Хриплюк, відповідальний секретар відділення Національного Олімпійського комітету України у Волинській області.
Про здорове харчування та цілющі, лікувальні властивості медової продукції розповіла Марія Шотік, член ГО «Ройовий стан», керівник гуртка ВОЕНЦ. Учасники взяли участь у спортивному квесті «Ми за здоровий спосіб життя!» (Ірина Лещук, керівник гуртка ВОЕНЦ). Із задоволенням учасники заходу відвідали дегустацію меду із цілющим пахучим екологічним чаєм та отримали подарунки від організаторів.