Діти з Миколаєва, Лимана, Запоріжжя, Херсона та Харкова відвідали ВОЕНЦ

Війна на території України здійснює руйнівний вплив на всі сфери життя, зокрема, систему освіти: зруйновано або пошкоджено сотні шкіл, діти позбавлені умов для безпечного навчання. Тисячі родин вимушені шукати прихистку на теренах України. З метою психосоціальної підтримки у Луцьку створено благодійний фонд «СпівДія заради дітей».
Тож сьогодні вкотре представники організації разом із дітками з Миколаєва, Лимана, Запоріжжя, Херсона, Харкова та їхніми батьками відвідали Волинський обласний еколого- натуралістичний центр Волинської обласної ради. Для них педагоги підготували цікаві локації: ековояж територією Центру, майстер-класи із виготовлення виробів власними руками. Діти переглянули театралізоване дійство “Його величність-Хліб”, лялькову виставу “У єдності наша сила”.
На завершення зустрічі координатори благодійного фонду вручили подяку колективу Центру за активну участь у всеукраїнському проєкті “Співдія заради дітей” у Луцьку.
На зустріч завітали особливі гості – представники благодійної організації із Польщі, що всебічно підтримують заклад в умовах сьогодення. Поспілкувавшись із дітьми разом скуштували запашну паляницю із фіточаєм.
Чужих дітей не буває. Такі зустрічі надихають та надають наснаги допомагати усім, хто цього потребує, а особливо дітям, адже ніколи не слід забувати, що вони – наше майбутнє, і дорослі повинні зробити усе можливе, аби підростаюче покоління зростало сильним та щасливим.
Разом ми можемо більше!