Толерантність — це мистецтво жити з іншими людьми та з іншими ідеями

✔️16 листопада✔️ Міжнародний день толерантності✔️ – свято, яке відзначається в усьому світі. ✳️Толерантність✳️ – це термін, що означає терпимість до іншого світогляду, способу життя, поведінки і звичаїв. У рамках відзначення 🌈Тижня толерантності🌈та з метою формування у здобувачів освіти загальнолюдських моральних цінностей у 🌱Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі Волинської обласної ради🌱 практичним психологом Центру було проведено практичне заняття для педагогів👩🏼‍🏫 🔥Запали вогник толерантності🔥, мета якого була спрямована на формування поваги до інших людей, їхніх думок. На цьому занятті педагоги👩🏼‍🏫 навчилися терпляче сприймати людей такими якими вони є, та не намагатися змінити в них те, що не подобається, визнавати в кожній людині особистість і поважати її думки, почуття, незалежно від того чи збігаються вони з їхніми.
💞🧡💙💛💞
Для того, щоб досягти успіху у власному житті, на професійній ниві, не витрачати сил на конфлікти, «побутові війни», кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру.
Для цього необхідно⬇️⬇️⬇️
💕бути готовими до того, що всі люди різні – не кращі й гірші, а просто різні;
💕навчитися сприймати людей такими, якими вони є, не намагаючись змінити в них те, що нам не подобається;
💕цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, почуття, переконання незалежно від того, чи збігаються вони з нашими;
💕зберігати «власне обличчя», знайти себе і за будь-яких обставин залишатися собою.