🌲”Мала лісова академія”🌲

У нашій обласній Природничій школи секції 🌲“Мала лісова академія”🌲 розпочався новий навчальний рік! Новий навчальний рік – це завжди початок чогось нового, новий крок👣 уперед.
Попри всі труднощі і виклики, які стоять перед нами, ми зробили цей крок👣 сміливо та впевнено💪
Заняття розпочала Юлія Бондаренко, методист центру, координатор “Малої лісової академії”, розповіла про особливості та перспективи роботи даної секції. З вітальними словом до слухачів школи звернувся заступник центру з навчально-виховної роботи Валерій Потапчук , який зосередив увагу на роботі даного напрямку.
Другим блоком лекції став виступ заступниці директора з виховної роботи Шацького лісового фахового коледжу імені В.В. Сулька Оксани Деркач, яка наголосила на важливості лісівничої професії.
Під час зустрічі практичний психолог ВОЕНЦ Юлія Терещук розповіла як процес навчання впливає на фізичне та ментальне здоров’я і налаштувала всіх присутніх на подальший навчальний рік.
Приємним моментом також стала зустріч з письменником, заступником головного редактора Волинської газети, прес- секретарем Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергієм Цюрцем, який розкрив актуальність питань лісової галузі для сучасної молоді.
На завершення заступниця директора ВОЕНЦ Ольга Омелько побажала всім учасникам обласної Природничої школи секції “Мала лісова академія” успіхів, плідної роботи протягом навчального року, нових досягнень та яскравих вражень на кожному занятті.

 
  
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *