Участь вихованців у дослідницькому проєкті

✅ Важливою ознакою розвиненої особистості дитини є активність, яка проявляється у різних сферах: ігровій, трудовій, експериментальній діяльності, пізнанні навколишнього, взаєминах з однолітками.
🌞🌼Проявляли свою активну позицію та ініціативу вихованці студії раннього розвитку “Ластів’ята” Волинського обласного еколого- натуралістичного центру Волинської обласної ради беручи участь у дослідницькому проєкті “Мікрозелень – це корисно”. Створюючи “родинну” тепличку, дітлахи самостійно робили “відкриття” у світі рослин. З цікавістю спостерігали за насінням, вивчали рослини, які можна вирощувати і старанно працювали.
Продовжили тим, що активно розвивали уяву і фантазію, працюючи над творчою роботою “Рясніє квітами Земля”. Горіли оченята, а дитячі руки сміливо майстрували весняні квіти. Творча уява реалізувалася і перетворилася у чудовий результат.
💛💙Вчимося цікаво і пізнавально. Бачимо природу живою та незвичайною. Формуємо активну позицію. Не повчаємо чи примушуємо, а налаштовуємо на співпрацю.