Тваринки у Центрі дарують дітям та їх батькам позитивні емоції

💙💛У цей складний час для нашої країни- підтримки та турботи потребує кожен. І до снаги кожному з нас зробити свій внесок в перемогу та побудову щасливого майбутнього, зберігаючи людяність та вірність тим за кого відповідаємо.
🌐Вихованці гуртків “Юні квітникарі”, “Екологічний дизайн” Волинського обласного еколого- натуралістичного центру Волинської обласної ради, керівниками яких є Світлана Сірма і Руслана Уєвич попри все продовжують турбуватися та доглядати тварин, що є постійними мешканцями нашого Центру. А тваринки дарують дітям та їх батькам позитивні емоції, такі необхідні в наш час. Сьогодні гуртківці ще мали змогу ознайомитись з різноманіттям кімнатних рослин та догляду за ними.
Тварини живого куточка та Галерея кімнатних рослин є прекрасним живим наочним посібником. На прикладі таких освітніх платформ простіше проводити заняття по ознайомленню з природою та дослідницьку роботу. Турбота і догляд за тваринами та рослинами привчають до праці, розвивають почуття відповідальності. На основі своїх спостережень діти починають систематизувати і узагальнювати інформацію. Такі заняття та екскурсії є запорукою доброго настрою, незабутніх вражень та щирих дитячих усмішок.