Свято “Разом до мрії” ВОЕНЦ подарувало дітям незабутні емоції

Щороку 1 червня ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч це свято для дітей нашої країни має особливе значення, адже війна забрала у них щасливе дитинство, почуття захищеності і безпеки.
У всіх нас одна мрія, щоб наші діти жили у вільній країні і були щасливими.
Хочеться, щоб у житті кожної дитини було більше радісних подій і свято “Разом до мрії” подарувало їм ці незабутні емоції.
Захід для дітей Колодяжненської територіальної громади та тимчасово переселених дітей проведено у співпраці Колодяжненської територіальної громади та Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради.
Дітей вітали Григорій Недопад (Григорій Недопад), голова Волинської обласної ради (Волинська обласна рада), Віталій Кашик, голова громади, депутати обласної та районної рад.
“Діти, ви – наше майбутнє! Нехай кожен день несе вам нові знання і відкриття, нехай безтурботний час дитинства триває якомога довше. Мирного неба і, сподіваюсь, це свято принесе хороші емоції та подарує радісні моменти”, – побажала Валентина Остапчук, директор Центру.
Учасники та гості свята висадили алею декоративних дерев “Єднання, дружби, перемоги” в рамках загальнонаціональної акції #садиПеремоги та засіяли квітучий надпис “Все буде Україна” (проєкт “Квітуча Україна” Василя Рижука).
Педагоги ВОЕНЦ провели для дітей патріотичний флешмоб «Prary for Ukraine», творчий майстер-клас «З Україною в серці», дослідницький майстер-клас «Вивчаємо цікавий мікросвіт». Серед команд-учасників проведено спортивні змагання. Всі учасники свята отримали подарунки.
І на завершення усі бажаючі взяли участь у розважально-танцювальному шоу “Dancing Vibes”.
Бережімо дітей і дитинство у своєму серці! І вони завжди зігріватимуть нас! Пам’ятайте про це!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *