Робочий візит голови Волинської обласної ради до ВОЕНЦ

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад з робочим візитом відвідав Волинський обласний еколого- натуралістичний центр Волинської обласної ради. Директор центру, заслужений працівник освіти України Валентина Остапчук познайомила поважного гостя зі змістом діяльності та пріоритетними напрямками роботи установи. Волинський еколого- натуралістичний центр активно апробовує сучасні форми позашкільної еколого- натуралістичної роботи з дітьми. Основні напрямки роботи закладу – виховна, наукова, дослідницька, проєктна, координаційно- методична діяльність. Крім того, Валентина Остапчук наголосила на важливості таких складових діяльності позашкільної установи як біологічний, агробіологічний, зоологічний напрями, квітництво та ландшафтний дизайн.
Вони спрямовані на формування у молоді здатності до усвідомленого вибору майбутньої професії та екологічної компетентності. Основний акцент був зосереджений на обласній очно-заочній Природничій школі, в якій навчаються діти з усіх територіальних громад та виїзній освітній еко-лабораторії практичних дій “Від платформи – до платформи” як важливої ланки мобільної освіти в області.
Відрадно, що керівництво обласної ради приділяє належну увагу роботі обласних освітніх закладів, адже вони виховують та формують свідомість молодого покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *