Обласна очно-заочна Природнича школа

Сьогодні робота обласної очно-заочної природничої школи розпочалася із виступу директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, заслуженого працівника освіти України Валентини ОСТАПЧУК. У вітальному слові Валентина Адамівна адресувала слухачам подяку за активну участь у роботі Малої лісової академії, за допомогу у збереженні та примноження Волинських лісів; висловила надію на те, що в майбутньому їхнє юнацьке захоплення лісом переросте у справу всього життя. «Зараз в систему вищої школи впроваджується компетентнісний підхід. На мою думку, це сприяє підвищенню якості освіти. Кожен наш слухач є унікальною творчою особистістю, здатен самостійно вирішувати багато завдань, проявляти ініціативу, робити вибір, брати на себе відповідальність і приймати рішення», – доповнила Валентина Адамівна.
Також із вітальними словами виступили: Лешенко О.М., проректор з науково-педагогічної роботи та забезпечення якості освіти, Іванців В.В.,завідувач кафедри екології та агрономії, Волянський В.В.,доцент кафедри екології та агрономії, Кірчук Р.В., декан факультету аграрних технологій та екології Луцького національного технічного університету, які провели профорієнтаційну роботу для слухачів Малої лісової академії та окреслили основні напрямки навчання у вищому навчальному закладі та перспективи розвитку лісівничої галузі.
На території Луцького національного технічного університету слухачі Школи разом із учасниками заходу висадили 🌱алею Павловній “Ландшафтний проєкт: від – ідеї до втілення”🌱 (Потапчук В.Д.), де невдовзі усі охочі зможуть чудово відпочивати на прекрасній оазі для насолоди, відпочинку, практики, дослідництва та насолоджуватись зеленими насадженннями і з користю проводити свій вільний час на даній рекреаційній зоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *