Однією із традиційних форм залучення учнівської молоді до охорони природи є учнівські лісництва

Однією із традиційних форм залучення учнівської молоді до охорони природи є учнівські лісництва

#еконавчання #voenc #онлайнробота #Позашкільна_ОсвітаУ справі збереження і охорони природних багатств найважливішим завданням є екологічне, трудове навчання молоді, її патріотичне і моральне виховання, яке має стати необхідною складовою практичних дій кожної людини у сфері природокористування, певною запорукою порятунку довкілля.Однією із традиційних форм залучення учнівської молоді до охорони природи є учнівські лісництва. Учнівські лісництва – це велика сила у формуванні справжніх природолюбів, дбайливих господарів лісу. Розвиток сучасного суспільства вимагає від учнівської молоді високого рівня знань і вмінь, практичного їх застосування та можливість визначитись в суспільстві як особистість.Юлія Бондаренко, методист відділу екології ВОЕНЦ

Опубліковано Волинський обласний еколого – натуралістичний центр Вівторок, 28 квітня 2020 р.

#еконавчання #voenc #онлайнробота #Позашкільна_Освіта
У справі збереження і охорони природних багатств найважливішим завданням є екологічне, трудове навчання молоді, її патріотичне і моральне виховання, яке має стати необхідною складовою практичних дій кожної людини у сфері природокористування, певною запорукою порятунку довкілля.
Однією із традиційних форм залучення учнівської молоді до охорони природи є учнівські лісництва. Учнівські лісництва – це велика сила у формуванні справжніх природолюбів, дбайливих господарів лісу. Розвиток сучасного суспільства вимагає від учнівської молоді високого рівня знань і вмінь, практичного їх застосування та можливість визначитись в суспільстві як особистість.
Юлія Бондаренко, методист відділу екології ВОЕНЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *