Проєкт «ЗНАЧЕННЯ ПОВІТРЯ ТА ЙОГО ОХОРОНА ВІД ЗАБРУДНЕННЯ»

…а ми продовжуємо проводити дослідницькі, творчі, ігрові, інформаційні, практико-орієнтовані проєкти (онлайн).
І сьогодні в нас тема дня «Де є чисте повітря, там – життя» й наш проєкт «ЗНАЧЕННЯ ПОВІТРЯ ТА ЙОГО ОХОРОНА ВІД ЗАБРУДНЕННЯ».
Мета проєкту: показати залежність здоров’я людини від чистоти повітря, значення рослин для очищення повітря; розвивати вміння висувати проблему, шукати шляхи її розв’язання; проводити досліди, спостереження та обробляти одержані результати.
Питання проєкту:
1. Які властивості має повітря?
2. У чому полягає цінність повітря?
3. Як захистити повітря від забруднення?
А також на завершення нашого творчо-дослідницького проєкту «Кольоровий природиничий тиждень» у нас сьогодні БІЛИЙ КОЛІР…
Білий колір багатий своєю чистотою, бо несе в собі всю гамму веселкових кольорів, на які розпадається, коли зустрічається з чистими краплями небесної води. Тож у його небесно-світлій чистоті – гармонія всіх кольорів, як в Богові – гармонія цілого світу.
В білих кольорах служиться Служба Божа на Різдво Христове, Вознесіння і Переображення Господнє, а також на Благовіщення і ранкова Служба на Великдень.
У знак того, що людина приходить у світ для світлих справ, обряд хрещення здійснює священик, одягнутий в білі ризи… Тож білий колір – то символ створеного Богом світу, в якому – розмаїття явищ, як розмаїття кольорів-у кольорі білому…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *