Живий ланцюг єдності у віртуальному просторі!

Урочистості з нагоди 103 річниці Дня Соборності України у ВОЕНЦ Волинської обласної ради! Живий ланцюг єдності в віртуальному просторі!
22 січня 2021 року відбувся живий ланцюг присвячений 103 річниці Дня Соборності України. Саме 22 січня українці щорічно святкують День Соборності, свято, встановлене у честь проголошення Першої Незалежності та Акту злуки УНР і ЗУНР.
Головною традицією у День Соборності став живий ланцюг — історія цієї традиції починається з 1990 року, коли патріотично налаштовані українці вирішили так символічно продемонструвати державну єдність. Він протягувався з Києва до Львову та Івано-Франківську, Стрия, Тернополя, Житомира та Рівного. З 2000-х років у Києві щорічно влаштовують живий ланцюг вздовж мосту Патона, котрий пролягає між правим та лівим берегами Києва, таким чином символізуючи об’єднання Сходу та Заходу України.
Саме 22 січня 2022 року педагоги та вихованці Волинського обласного еколого-натуралістичного центру продовжили традицію і влаштували Живий ланцюг єдності, присвятивши його святкуванню 103 річниці Дня Соборності України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *